Onze Coaches

Onze coaches helpen spelers om te leren dat ze mogen worden wie ze zijn. Dat ze gezien mogen worden en zich niet hoeven te verstoppen voor andere. Ieder mens is zichzelf en zeker ieder kind.
De kracht van onze coaches is dat zij spelers de ruimte geven om zelf keuzes te maken en te ontdekken wat wel-, maar ook wat niet kan en dit gekoppeld aan voetbal momenten. Onze coaches creëren vertrouwen, wat bij de HHVA het fundament vormt voor het leerproces.
Hierin geldt, fouten maken mag/moet.

Alleen de beste coaches
De coaches die in aanmerking komen om te trainen bij de HHVA worden zorgvuldig geselecteerd. Dit zijn niet enkel coaches met een passie voor de bal, maar wel coaches die als missie hebben om ervoor te zorgen dat elke speler het beste uit zichzelf kan halen.

Opleiding
Al onze coaches worden intern opgeleid
Tijdens de interne cursus worden alle coaches ondergedompeld in de visie en de werkwijze van de HHVA. Er wordt vooral aandacht besteed aan hoe we bepaalde voetbal vormen aanbieden en met welk doel we hier op een bepaalde manier nadruk op leggen. HHVA werkt met agogisch geschoolde  trainers met een CIOS opleiding.

Ontwikkeling
Bij de HHVA zijn wij ervan overtuigd dat wij de kwaliteit alleen kunnen waarborgen, als de coaches constant in ontwikkeling zijn en zoeken naar verbetering. Wij faciliteren de coaches om zich te blijven ontwikkelen.

Plezier
Bij de HHVA werken gepassioneerde, enthousiaste en leuke mensen. Wij hebben een team van jonge mensen. Wij zijn ambitieus en vooruitstrevend en een goede werksfeer is bij ons erg belangrijk. Naast het doel je een betere voetballer te maken zijn wij ook een groot voorstander van vooral plezier maken.